Lami kaayo ang sinugba nga baboy maong pinakapaborito gyud ni nako ug sa akong mga igsoon, labi na kung ang sawsawan lami pud kaayo unya halang halang.
Simple lang ang sinugba sa among lugar huluman lang ug limonsito, toyo, asin ug paminta ang karne sa baboy, dayon sugbahon hangtod maluto. Inig kaluto na, hiwaon ug ihaon dayon uban ang lami nga sawsawan. Kaon na ta!
Sa mga Bisaya nga nakasabot, itaas lang ang kamot :-). Malipayong pagpangaon mga kabayan.
To those who do not understand Visayan dialect, I am sorry.I need to write in Visayan because this is a challenge from some of my friends who are eager to learn my dialect, and they want me to write about this grilled pork or Sinugbang baboy in my dialect.
For the recipe:
Ingredients:
pork
lime or calamansi juice
soy sauce
salt and pepper to taste
Procedure:
1. Mix all the ingredients and marinate it for an hour. Grill until cooked.
2. Chop it and serve with your favorite dipping sauce.